Οι τέσσερις καλύψεις που κάνουν καλή μια ασφάλεια αυτοκινήτου

2018-10-16

Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας!


Μια ασφάλεια αυτοκινήτου για να θεωρηθεί καλή δεν πρέπει απλά να είναι σε μια επώνυμη και δυνατή ασφαλιστική εταιρεία, αλλά να έχει και κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από τα απλά πακέτα.

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ώστε μια ασφάλεια να είναι ολοκληρωμένη, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνετε στα βασικά πακέτα και τις παρακάτω καλύψεις:

 Οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια δεν είναι μία κάλυψη μονάχα για εξαιρετικές ανάγκες, αλλά μια καθημερινή ανάγκη του κάθε οδηγού. Η οδική βοήθεια, σας παρέχει την απαραίτητη στήριξη εντελώς δωρεάν. Έτσι, αποτελεί το Α και το Ω κάθε ασφάλειας αυτοκινήτου που θέλει να χαρακτηρίζεται καλή.

Θραύση κρυστάλλων

Σε περίπτωση που σας σπάσουν τα τζάμια του οχήματος σας ή ακόμη και ένα ατυχές συμβάν που θα ραγίσει το παρμπρίζ, η θραύση κρυστάλλων θα καλύψει εντελώς δωρεάν το κόστος αντικατάστασης τους και θα είναι πάλι σαν καινούργια! Μια ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς οδική βοήθεια και θραύση κρυστάλλων είναι σαν ένα γεύμα χωρίς αλάτι και πιπέρι. Αυτές οι δύο απλές επιπλέον καλύψεις είναι που κάνουν τη μεγάλη διαφορά σε κάθε καλή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Προσωπικό ατύχημα

Σε περίπτωση ατυχήματος,δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου που συμπεριλαμβάνει την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος, εξασφαλίζει στον οδηγό το κόστος θεραπείας του, ενώ αν τα πράγματα είναι σε άσχημη κατάσταση και υπάρχει μόνιμη σωματική βλάβη η εταιρεία θα στηρίξει με ένα αρκετά γενναίο εφάπαξ ποσό τον άτυχο οδηγό.

Νομική προστασία

Μπορεί να μην υπάρχουν τραυματισμοί σε όλα τα ατυχήματα, όμως υπάρχουν νομικά προβλήματα και έλλειψη συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση οι ασφάλειες αυτοκινήτου έχουν προβλέψει ώστε να καλύπτουν με την νομική προστασία. Με τη συγκεκριμένη κάλυψη το κόστος των δικαστικών εξόδων περνά στην ασφαλιστική σας εταιρεία και έτσι αποφεύγετε να σπαταλάτε χρήματα για τον εγωισμό κάποιου που σας τράκαρε και δεν παραδέχεται το λάθος του.