Ασφάλεια Ζωής: Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για την οικογένειά σας! 

2018-12-05

Φέτος τα Χριστούγεννα εξασφαλίστε τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντάς τους μία Ασφάλεια Ζωής. Η Ασφάλεια Ζωής αποτελεί ίσως το πιο βασικό προϊόν της ιδιωτικής ασφάλισης. Όλοι ξέρουμε πως κανένας προγραμματισμός ή καμία αποταμίευση δεν έχει σημασία, αν δεν ληφθεί υπόψη και η πιθανότητα πρόωρου θανάτου.

Με τα συγκεκριμένα προγράμματα ο ασφαλισμένος μπορεί να εξασφαλίσει την οικογένεια του και να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις οικονομικές συνέπειες που μπορεί να έχει η πρόωρη απώλεια της ζωής, ειδικά αν στην οικογένεια υπάρχουν μικρά παιδιά και άλλα προστατευόμενα μέλη.

• Σε ποιους απευθύνονται;

Στον οποιοδήποτε θέλει να εξασφαλίσει με ένα σημαντικό ποσό τους συγγενείς του και ειδικά τα παιδιά του. Μια ασφάλεια ζωής μπορεί να καλύψει ένα χαμένο εισόδημα που είναι αρκετά σημαντικό για μια οικογένεια.

• Πως λειτουργούν;

Σε περίπτωση απώλειας ζωής οι δικαιούχοι που έχει ορίσει ο ασφαλισμένος ή οι νόμιμοι κληρονόμοι του λαμβάνουν ένα ποσό είτε εφάπαξ, είτε με τη μορφή μηνιαίου επιδόματος για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (10 ή 15 χρόνια), ανάλογα με το είδος της ασφάλισης.

• Πόσο κοστίζουν;

Οι παράγοντες που καθορίζουν το ασφάλιστρο που θα πληρώσετε, είναι οι εξής:

- Το ύψος του κεφαλαίου ασφάλισης αλλά και η διάρκεια του προγράμματος

- Η ηλικία και η κατάσταση της υγείας του ασφαλισμένου

- Επάγγελμα, χόμπι ή άλλες συνήθειες, που μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο απώλειας ζωής. 

Στο γραφείο μας θα βρείτε μεγάλο εύρος προγραμμάτων ζωής, μαζί μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο πακέτο ασφάλισης για εσάς και όλη σας την οικογένεια! 

Υπάρχει καλύτερο δώρο από την προστασία και την εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων