Τι είναι ένα Πρόγραμμα Υγείας; 

2019-04-15

Ένα πρόγραμμα υγείας καλύπτει τον ασφαλισμένο, σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτεί σε κάποια κλινική είτε λόγω ατυχήματος είτε για θεραπεία. H ασφαλιστική εταιρία είναι υποχρεωμένη να καλύψει τα έξοδα περίθαλψης μέχρι ένα συγκεκριμένο πόσο. Αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα υγείας που θα επιλέξει ο ίδιος και φυσικά και από την ασφαλιστική εταιρία.

Τι καλύπτει;

Όλα τα αναγκαία έξοδα που θα προκύψουν για μια θεραπεία ενός ασθενούς σε νοσοκομείο. 

Για παράδειγμα καλύπτονται:

• αμοιβές ιατρών

• φάρμακα

• εξετάσεις

• υλικά

• διαμονή

• αποκλειστική νοσοκόμα

• ασθενοφόρο 

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι θα αποζημιωθούν μόνο τα αναγκαία για τη θεραπεία της κάθε περίπτωσης και όχι τυχόν εξετάσεις ή άλλα έξοδα άσχετα με την περίσταση.

Πώς πραγματοποιείται η αποζημίωση;

Υπάρχουν 2 τρόποι που μπορεί να πραγματοποιηθει η αποζημίωση, και είναι οι εξής :

1) Να προσκομίσει ο ασφαλισμένος τα πρωτότυπα τιμολόγια και τις ιατρικές γνωματεύσεις στην ασφαλιστική εταιρία, αφότου τελειώσει η θεραπεία.Η εταιρία από μεριά της θα καταβάλει τα χρήματα στον ασφαλισμένο. 

2) Πολλές ασφαλιστικές εταιρίες έχουν συνάψει συνεργασία με διάφορα νοσοκομεία. Επομένως, εάν ο ασφαλισμένος επιλέξει να νοσηλευτεί σε κάποια συμβεβλημένη κλινική, τότε ο διακανονισμός γίνεται μεταξύ νοσοκομείου και ασφαλιστικής εταιρίας. Ο ασφαλισμένος πρέπει πληρώσει μόνο την συμμετοχή του, η οποία προβλέπεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Μπορείτε να παραμείνετε στο "παραδοσιακό μοντέλο" και να περιμένετε το κράτος να επιστρέψει στις ένδοξες εκείνες ημέρες που μπορούσε να σας καλύψει όλες σας τις ανάγκες ή μπορείτε να δείτε την ωμή πραγματικότητα. 

Μια πραγματικότητα που σας υπογραμμίζει την κοινή λογική ότι κανείς δεν θα αναλάβει εθελοντικά την ιατροφαρμακευτική σας περίθαλψή εκτός από εσένα τον ίδιο. Και ας πληρώνετε υπέρογκα ποσά κάθε μήνα στο ταμείο σας. 

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως η καλύτερη και η πιο σίγουρη επιλογή γίνεται μαζί με κάποιον ειδικό. 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή. 

Εμείς είμαστε διπλά σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, με πρωταρχικό μας στόχο, να αναλύσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε λύσεις και να σας παρέχουμε μια σωστή και ψύχραιμη καθοδήγηση σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή έρθετε αντιμέτωποι. 

25 χρόνια εμπειρίας,αξιοπιστίας και οικονομικές τιμές, πάντα με έμφαση στις ανάγκες σας!