Ενημέρωση
Ενημερωθείτε για τις προσφορές του γραφείου μας αλλά και για τις καλύψεις που σας παρέχουμε! 

Στις μέρες μας αναπάντεχα γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά και σίγουρα κανείς μας δεν περιμένει να εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα.Όμως όλα μπορούν να συμβούν εντελώς ξαφνικά,για αυτό και εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία.

Όλα τα σκάφη αναψυχής και τα επαγγελματικά σκάφη που μετακινούνται και κυκλοφορούν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων είναι υποχρεωμένα να έχουν ασφάλεια.

Η αυξημένη εγκληματικότητα είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που απειλεί καθημερινά ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μια πολύ χρήσιμη ασφάλιση που μπορεί να συμπεριληφθεί στα περισσότερα πολυασφαλιστήρια επιχειρήσεων είναι η κάλυψη χρηματικών απωλειών.

Εσείς έχετε προσθέσει την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας; Μήπως θεωρείτε περιττή ή ασήμαντη την προσθήκη της στην ασφάλειά σας; Μάλλον καλύτερα να το ξανασκεφτείτε! Παρακάτω θα δείτε δύο λογούς για τους οποίους η Οδική Βοήθεια είναι μια κάλυψη που πρέπει όλοι να διαθέτουν!

Το ασφαλιστικό γραφείο Insurance Center με κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου σας προσφέρει 5 φυσικοθεραπείες ετησίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αρκεί μόνο:
• Να καλέσετε στο 11.555 .
• Να δώσετε τον αριθμό κυκλοφορίας σας .
• Να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσoυν, για να κλείσετε ραντεβού.

Κάθε οικογένεια είναι μοναδική και ξεχωριστή. Όμως υπάρχει,μια ανάγκη που είναι κοινή για όλες τις οικογένειες . Η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της και η απαλλαγή της από οικονομικές υποχρεώσεις που δεν μπορεί να πληρώσει.

Η κάλυψη της Γενικής Αστικής Ευθύνης προς τρίτους για επιχειρήσεις και Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης για τυχόν λάθη ή παραλήψεις δικές μας ή των υπάλληλων μας κατά την άσκηση της εργασίας μας προς τρίτους, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σημείο στήριξης για κάθε επιχείρηση ή και ιδιώτη.