Ενημέρωση
Ενημερωθείτε για τις προσφορές του γραφείου μας αλλά και για τις καλύψεις που σας παρέχουμε! 

Ο 'Oμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό χώρο στην Ελλάδα. Για αυτό ως επίσημοι συνεργάτες του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στο νησί μας , θέλουμε το καλύτερο για όλους εσάς. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες καλύψεις στις πιο οικονομικές τιμές. Έτσι σας παρέχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό τιμολόγιο στις...

Προσοχή!
Στην χώρα μας υπάρχουν περίπου 430.000 ανασφάλιστα οχήματα. Για αυτό ανά τακτά διαστήματα, θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικοί έλεγχοι για όλα τα οχήματα, τα οποία έχουν πινακίδες και δεν έχουν ασφαλιστεί.
Για τους κατόχους των ανασφάλιστων οχημάτων τα πρόστιμα θα πιστωθούν στο TaxisNet και ανάλογα με τον τύπο και τον κυβισμό του οχήματος...

Όλοι γνωρίζουμε πως τα πολυπόθητα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη και σίγουρα η σπουδαιότερη γιορτή του χρόνου. Τις ημέρες αυτές έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς μας.Αυτή η γιορτή λοιπόν, μας δίνει το έναυσμα να υπενθυμίσουμε την αγάπη μας, ακόμα και να απολογηθούμε σε ανθρώπους που το...

Έχοντας μπει ήδη στο κλίμα των Χριστουγέννων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, φίλους και πελάτες μας, για τα 25 χρόνια στήριξης, αγάπης και εμπιστοσύνης που μας δείχνετε! Για αυτό σας κάνουμε δώρο ένα Mini Booster A6 Slim.

Φέτος τα Χριστούγεννα εξασφαλίστε τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντάς τους μία Ασφάλεια Ζωής. Η Ασφάλεια Ζωής αποτελεί ίσως το πιο βασικό προϊόν της ιδιωτικής ασφάλισης. Όλοι ξέρουμε πως κανένας προγραμματισμός ή καμία αποταμίευση δεν έχει σημασία, αν δεν ληφθεί υπόψη και η πιθανότητα πρόωρου θανάτου.

Από σήμερα στην ιστοσελίδα του Ασφαλιστικού Γραφείου Insurance Center του Ανέστη Πανιτσίδη & της Ζωής Γαβάνου θα βρείτε την νέα φόρμα ενδιαφέροντος για την ασφάλεια του οχήματος σας.

Με αφορμή την χθεσινή ημέρα, της Παγκόσμιας Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης, η οποία γιορτάζεται από το 2004 κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, με στόχο να τονισθεί η σημαντική συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην ζωή του ανθρώπου.

Εξασφαλίστε εσάς και όσους αγαπάτε, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς!