Γνωρίστε μας...
25 χρόνια στον χώρο των ασφαλειών !

Το Ασφαλιστικό Γραφείο Insurance Center ιδρύθηκε το 1994 από την Ζωή Γαβάνου και τον Ανέστη Πανιτσίδη , με κύριο αντικείμενο τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων.

Πρώτη  έδρα της επιχείρησής μας, υπήρξε η Νέα Κούταλη της Λήμνου, όπου παραμείναμε επί δύο χρόνια.

Μετά τις πρώτες θετικές ενδείξεις για την πορεία των εργασιών μας, αποφασίσαμε να αναζητήσουμε ευρύτερη αγορά, που θα μας έδινε την ευκαιρία να αναπτύξουμε και άλλους κλάδους ασφαλιστικών εργασιών. Έτσι, το 1997, μεταφερθήκαμε στην πρωτεύουσα του νησιού μας, τη Μύρινα.

Τα αποτελέσματα του τολμήματός μας κρίθηκαν ικανοποιητικά, αφού τη μεταφορά της έδρας μας υποδέχθηκαν με θέρμη οι κάτοικοι, γεγονός που αποδείχθηκε από την κατακόρυφη αύξηση του πελατολογίου μας. Έτσι, μέσα σε 7 χρόνια, το 2004, σκεφτήκαμε να επιχειρήσουμε μία ακόμη μεταφορά, αυτή τη φορά στο κεντρικότερο σημείο της Μύρινας, αυτή τη φορά στο κεντρικότερο σημείο της Μύρινας, στην πλατεία Υψιπύλης (Ο.Τ.Ε).

Η κίνησή μας αυτή έγινε κυρίως με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αφού το σημείο αυτό χαρακτηρίζεται ως το κέντρο της οικονομικής ζωής της Μύρινας. Ο χώρος που επιλέξαμε είναι ισόγειο γραφείο,το οποίο φροντίσαμε να επιπλώσουμε και να εξοπλίσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άνετο και οικείο περιβάλλον για τον πελάτη.

Πιστεύουμε πως στη μέχρι σήμερα πορεία μας, έχουμε επιτύχει το δυνατόν υψηλό επίπεδο οργάνωσης με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε όλους τους τομείς.

Το ασφαλιστικό γραφείο Insurance Center βασίζεται στην αξιοπιστία, τη φερεγγυότητα, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου , καθώς και την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη. 


Πανιτσίδου Ιωάννα Σωτηρία Υπεύθυνη Επικοινωνίας